Y Groups franske vinudvalg

Tendresse Rouge, Y group, Y wine, Franske vine

Tendresse Rouge

Pris 49 kr. Antal i kasse 6 stk.

Druesorter: Cinsault 50%, Syrah 25%, Grenache 25%.

Jord: Lerholdigt kalksten.

Fermentering: Metode Carbonic maceration.

Organoleptiske egenskaber:
Intens farve med viloet refleksioner. Markant aroma baseret på røde frugter. En behagelig vin, frisk og subtile, en vedholdende frugtagtig finish.
Serverings temperatur: 14 ° C

Gastronomiske alliancer: Klassisk foreninger, rødt kød, pålæg og oste.

Tendresse blanc, Y group, Y wine, Franske vine

Tendresse blanc

Pris 49 kr. Antal i kasse 6 stk.

Druesorter: Hvid 50% Grenache, Maccabeu 25%, Marsanne 15%, Bourboulenc 10%.

Jord: Lerholdigt kalksten.

Organoleptiske egenskaber:
En bleg farve med grønne nuancer. Fremkalder hvide frugter med en blomstret vink. Velafbalanceret smag for en behagelig vin udtalt ved det frugtighed, med en vedholdende elegant finish. Serverings temperatur: 10/12 ° C

Gastronomiske alliancer: Som en aperitif, med grillet fisk, salater.

Tendresse rosé, Y group, Y wine, Franske vine

Tendresse rosé

Pris 49 kr. Antal i kasse 6 stk.

Druesorter: Cinsault 30%, Grenache 40%, Syrah 30%.

Jord: Lerholdigt kalksten.

Organoleptiske egenskaber:
En svagt rosa farve. Aroma af friske røde frugter med en mineralsk kant. En velafbalanceret smag, en livlig friskhed endnu med et godt afrundet finish.
Serverings temperatur: 10/12 ° C

Gastronomiske alliancer: Som aperitif, hvidt kød og blandede salater.

Messaline rouge, Y group, Y wine, Franske vine

Messaline rouge

Pris 147 kr. Antal i kasse 6 stk.

Druesorter: Syrah 30%, Grenache 40%, Carignan 30%

Jord: Lerholdigt kalksten

Fermentering: Metode Carbonic udblødning og lagres i tønder i 12 til 18 måneder.

Organoleptiske karaktertræk
En dyb intens rød. En koncentreret duft af små røde frugter, krydderier og læder. Fløjlsblød, dæmpet aroma af oliven og pate. En vin med stor finesse, der kan lægges på lager. Serverings temperatur: 18 ° C

Gastronomiske alliancer: Steaks, vildt, fine oste.