Vin nyheder fra Y Group

Vi står gerne for dit næste vinsmagningsevent

Y Group afholder nu også vinsmagningsarrangementer. Skulle du være interesseret i at høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Vi har lavet et uddybende skema som du kan udfylde således vi kan efterkomme netop dine ønsker og behov for en vellykket vinsmagning.

Hent vores skema her og send det til os på mail.

Vinens gode virkninger

Alkohol er godt mod leddegigt.
En ny undersøgelse udført af britiske forskere ved University of Sheffield viser, at et moderat forbrug af vin og anden alkohol har en godgørende virkning på patienter med leddegigt.
Forskerne kortlagde alkoholforbruget hos 873 patienter og hos en rask kontrolgruppe på 1004 personer i den måned, der lå før deres deltagelse i undersøgelsen.
Efterfølgende røntgenfotografier af deltagerne i patientgruppen viste, at skaderne ved leddene var langt mindre hos de patienter, der regelmæssigt drak vin og anden alkohol end hos dem, der aldrig rørte en dråbe alkohol eller kun drak et glas i ny og næ. Smerterne og hævelserne, som følger med sygdommen, var ligeledes mindre hos de patienter, der havde et regelmæssigt forbrug.

Større risiko for afholdsfolk. Forskerne fandt også frem til, at afholdsfolkene blandt de mange forsøgspersoner havde fire gange større risiko for at udvikle leddegigt, end dem, der drak vin og anden alkohol mere end ti dage om måneden.


Det er endnu udvist, hvad der forårsager alkoholens godgørende virkning, når det gælder denne sygdom - det kapitel skal forskerne nu til at tage hul på, ligesom de vil undersøge, hvilken type alkohol, der har den største effekt.

Vi gætter på, at det må være vin, der jo i forvejen er kendt for at have helsebringende egenskaber i forbindelse med andre sygdomme.

Italiensk vinforhandler søges
Y Group leder i øjeblikket med lys og vin-snude efter en fantastisk italiensk vino forhandler.